Routebeschrijving per openbaar vervoer

Vilans is in de directe omgeving van Utrecht Centraal Station gevestigd, dus goed bereikbaar per openbaar vervoer. Door de verbouwingen aan Hoog Catharijne kan het voorkomen dat de route anders loopt dan je gewend bent. We proberen op deze pagina de routebeschrijving zo actueel mogelijk te houden.

Vanaf de stationshal loop je Hoog Catharijne in. Aan het begin van Hoog Catharijne, naast de boekspot, vind je een houten trap naar de taxistandplaats. Je komt dan aan de achterzijde van Hoog Catharijne terecht. Vervolgens loop je langs de fietsenstalling en sla je linksaf de Spoorstraat in. Deze straat loop je uit. Je komt uit op de Catharijnesingel. Ga hier linksaf. Na 70 meter vind je de ingang van het gebouw aan je linkerhand.

Voor mensen die geen trappen kunnen lopen

Bij Vilans aangekomen, loop je nog 50 meter door en ga je linksaf de Westerstraat in. Ga na ongeveer twintig meter linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als je aanbelt, zorgt de receptie ervoor dat de deur automatisch wordt geopend. Je kunt met de lift naar de begane grond, waar de receptie is.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten