Werkconferentie 'Infectiepreventie bij kwetsbare ouderen'

Op vrijdag 10 februari vindt de 5e werkconferentie 'Infectiepreventie bij kwetsbare ouderen' plaats. Deze werkconferentie biedt aandacht aan actuele infectiepreventie onderwerpen bij de zorg voor kwetsbare ouderen.

De werkconferentie is voor iedereen die meer kennis en handvatten wensen om de infectiepreventierichtlijnen te vertalen naar de dagelijkse praktijk, zoals specialisten ouderengeneeskunde, managers zorg en teamleiders, kwaliteitsmedewerkers, deskundigen infectiepreventie en contactpersonen infectiepreventie (CIP).

Praktische informatie

  • Voor wie: artsen, specialisten ouderengeneeskunde, managers, teamleiders, kwaliteitsmedewerkers, deskundigen infectiepreventie, verzorgenden en contactpersonen infectiepreventie.
  • Wanneer: vrijdag 10 februari
  • Waar: Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73, Veenendaal.
  • Kosten: afhankelijk van je functie zijn er gereduceerde prijzen mogelijk. Verzorgenden (de handen aan het bed en CIPper) kunnen bij het inschrijven gebruik maken van doelgroep 3 (€99,-) terwijl managers, teamleiders,kwaliteitsmedewerkers en deskundiges infectiepreventie gebruik mogen maken van doelgroep 2 (€149,-). Voor de overige beroepsgroepen geldt het standaard tarief. (€225,-).
  • Accreditatie: aangevraagd bij de VHIG, kwaliteitsregister V&V, Verenso.
  • Aanmelden: meld je aan via het aanmeldformulier op de website van STIP.

Programma

STIP is bezig met de samenstelling van het programma. Suggesties zijn welkom.

Meer informatie

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten