Landelijke Studiedag 'Ondervoeding bij Ouderen'

Een groot percentage ouderen, zowel thuis als in zorginstellingen, is ondervoed (tot 25%). De gevolgen van ondervoeding zijn ingrijpend. Verbetering van de voedingstoestand van ouderen leidt tot betere zelfredzaamheid, kwaliteit van leven en sneller herstel bij ziekte.

Daarom organiseert het Leids Congres Bureau op woensdag 21 december 2016 de landelijke studiedag 'Ondervoeding bij ouderen'. Tijdens deze studiedag hoor je welke antwoorden er al zijn, waar knelpunten en oplossingen zitten, en krijg je praktische tips.

Algemene informatie

  • Voor wie: eerstelijns-, thuiszorg- en intramurale zorginstellingen: (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden, specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen, POH, geriaters, paramedici (diëtisten, fysiotherapeuten), voedingsassistenten en ieder ander met interesse voor ouderen en voeding.
  • Wanneer: 21 december 2016.
  • Waar: Aristo Utrecht, Brennerbaan 150, Utrecht. (Routebeschrijving)
  • Accreditatie: accreditatie is aangevraagd voor specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen.
  • Kosten: € 355,00 per persoon (excl. BTW), collega- en vroegboekkorting van toepassing.
  • Aanmelden: schrijf je in via de website van het Leids Congres Bureau.

Programma

Sprekers op het congres zijn onder andere Marian van der Schueren, Marjolein Visser en Lisette de Groot. Bekijk alle sprekers en het programma.

Meer informatie

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten