Bijeenkomsten leergemeenschap Transmurale Zorg

'Het aantal ouderen dat na een acute ziekenhuisopname thuis overlijdt, kan fors omlaag', zo begon onlangs het NOS-journaal het item over de resultaten van de Transmurale Zorgbrug. De leergemeenschap Transmurale Zorg richt zich op het verspreiden van deze resultaten en de voornaamste kenmerken van een goede overgang voor kwetsbare ouderen van ziekenhuis naar thuis.

Inmiddels hebben alle bijeenkomsten plaatsgevonden. Houd de website en nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe bijeenkomsten in 2017!

Eerdere bijeenkomsten waren op 14 maart en 3 oktober.

Transmurale Zorgbrug

De Transmurale Zorgbrug, die al op meerdere plekken in het land is geïmplementeerd en effectief is gebleken, is de drager van deze leergemeenschappen.

Er hebben al 6 bijeenkomsten binnen deze leergemeenschap plaatsgevonden. In de bijeenkomsten worden teams uit diverse regio’s in het land uitgenodigd om met elkaar stappen te zetten in de implementatie van de Transmurale Zorgbrug. 

Voor wie: De bijeenkomsten zijn bedoeld voor medewerkers van thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen die echt aan de slag willen met de Transmurale Zorgbrug.

 

 

Meer informatie

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten