Bijeenkomst leergemeenschap Transmurale Zorg

De leergemeenschap Transmurale Zorg richt zich op kennis delen en het verspreiden van de voornaamste kenmerken van een goede overgang van thuis naar het ziekenhuis naar hopelijk weer terug naar huis. De basis voor de leergemeenschap is de Transmurale Zorgbrug. Deze is al op meerdere plekken in het land geïmplementeerd en effectief gebleken.

We organiseren op 7 december 2017 een nieuwe bijeenkomst van de leergemeenschap.

Iedereen die in het land actief is op het gebied van transmurale zorg is welkom om elkaar te ontmoeten en samen te leren. Om een goede leergemeenschap te krijgen, is het belangrijk dat je aanwezig bent op alle bijeenkomsten. Ook is het aan te raden om samen met iemand anders uit je project te komen. Tijdens de bijeenkomsten kunnen dan meteen acties worden bedacht voor jouw project.

Praktische informatie

  • Voor wie: medewerkers van huisartsenprakijken, zorgorganisaties en ziekenhuizen die aan de slag willen of zijn met dit onderwerp.
  • Wanneer: donderdag 7 december 2017 van 10.00 tot 16.00 uur.
  • Waar: Seats2Meet Utrecht CS, Moreelsepark 65 (Hoog Catharijne, Kantoren Hoog Overborch, 2e etage) 3511 EP Utrecht. Routebeschrijving.
  • Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst. Mocht je niet kunnen en heb je je wel opgegeven? Laat het ons dan weten dan kunnen we iemand anders blij maken met je gereserveerde plek.
  • Aanmelden: meld je aan via dit formulier.

Programma

Het definitieve programma ontvang je na inschrijving per mail. Het voorlopige programma in 2017 is als volgt.

Donderdag 7 december (onder voorbehoud)

Transmurale Zorg

De bijeenkomsten worden georganiseerd door het themateam Transmurale Zorg (zie foto). De Transmurale Zorgbrug, die al op meerdere plekken in het land is geïmplementeerd en effectief is gebleken, is de drager van deze leergemeenschappen.

Themateam Transmurale Zorg

Het themateam Transmurale Zorg bestaat uit  (van links naar rechts): Lotte Bergen (adviseur Vilans), Marjon van Rijn (onderzoeker AMC, Transmurale Zorgbrug) , Gonny de Vries (ouderenvertegenwoordiging), Corine van Maar (expert Vilans), Astrid de Boer (senior adviseur Zorgimpuls) en Tineke van Dis (wijkverpleegkundige Buurtzorg).

Meer informatie

Reageer

Wil je een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.voorbeeld.nl] of [http://www.voorbeeld.nl]
Velden met een (*) zijn verplicht.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten